Comences a notar l’arribada de l’estiu a casa? Fa més calor i vols donar-li un toc refrescant a les habitacions? Doncs aquest article és idoni abans de posar-te a la feina. Et donem uns quants consells ràpids i senzills de tendències decoratives que li donaran un altre aspecte a les estances de la teva llar.

Digues sí, a la naturalesa

Les plantes són el toc més estiuenc que pots trobar. Acollidores i fresques, dissenyen atmosferes evolvents, on desconnectar i encaixen amb qualsevol estil decoratiu. Les plantes i flors atraparan la frescor i verdor de la naturalesa dins de la teva llar i, a més, purifiquen l’aire.

Pots col·locar-les a terra, penjar-les o, fins i tot, en punts clau sobre del teu bufet o composició de menjador. A més, són ideals per espais petits!

Superfícies netes i esplaiades

Aprofita per fer neteja i ordenar l’espai. Buidar de coses que no fas servir o necessites és una manera fàcil i efectiva de tenir les teves estances netes i fresques.

El blanc, l’aliat de tots els espais.

El color blanc amplia els metres i multiplica la llum. Pots utilitzar-lo com a punt central de les habitacions en parets i mobiliari o com a pla secundari aplicant-lo en elements concrets com coixins, cortines, etc.

Un toc mediterrani

Transportat prop del mar de forma senzilla combinant el blanc pur amb unes pinzellades de blau marí. Formaran un conjunt únic i estiuenc.

La fusta en tons clars

La fusta és la millor aliada a l’hivern, però també ho és a l’estiu. Aposta per tonalitats clares i combina-les amb teles fresques i complements blancs per aconseguir un espai refrescant, sobretot per les hores més intenses.

Prepara’t per als mesos de més calor

T’apuntaràs a aquestes tendències de decoració d’estiu? Si necessites qualsevol altre consell, pots posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te a redecorar la teva llar.