És un bon moment per donar uns quants consells sobre la casa i com mantenir-la fresca en els moments de més calor.

  1. Teixits clars i transpirables. Pots optar per tenir roba fresca amb fibra natural, res de tapisseries fosques i si als teixits lleugers.
  2. Fes espai. Busca una sensació de buit, elimina de la vista tot allò que no sigui útil. Ventila la casa a primera hora del matí o a la nit perquè agafi un toc de frescor.
  3. Utilitza colors d’estiu. Canvia les fundes del sofà, coixins o llit per uns colors suaus, estampats marins o exòtics que donin un toc vacacional a l’espai.
  4. Tens terrassa? Utilitza-la cada dia. Ja sigui al capvespre o a la nit per sopar. No t’oblidis de posar citronel·la pels mosquits. 😉
  5. Plantes. Donen sensació de vida i frescor.
  6. Utilitza fragàncies d’estiu. Ja sigui incens amb aromes fresh o essències naturals, flors de gessamí o ambientadors frescos.
  7. Refresca’t! Si tens un espai on puguis tenir una piscina, una mànega o una regadora no ho dubtis. És primordial si tens nens.
  8. Espai per als més petits. Una terrassa, una habitació, un porxo, un jardí… Deix que la seva imaginació es desenvolupi. Una zona fresca on puguin passar gran part del dia i on puguin tenir tots els seus jocs.