Sense distraccions, colors subtils i mobiliari senzill però pràctic. En l’edat d’estudiar és molt important crear un espai on sentir-se còmode, que sigui acollidor i que afavoreixi la concentració.

Pinzellades de color per donar vida

Un toc de color canvia per complet una habitació , en aquest cas, uns detalls en color rosa pastel són els encarregats de donar-li un alè d’alegria al dormitori.

Habitacions juvenils toc de color

Armaris cantoners, els aliats de l’aprofitament de l’espai

A Espai Moble sempre estem a favor d’aprofitar al màxim l’espai, d’aquesta manera, a més, també guanyem capacitat d’emmagatzematge d’una manera original i molt versàtil.

Habitacions juvenils armari cantoner

La zona d’estudi, sempre ben il·luminada

Som partidaris de localitzar l’escriptori sota una finestra, o el més a prop possible, ja que la llum natural és la millor a l’hora d’estudiar.

Habitacions juvenils zona d'estudi il·luminada

Quan dubtem, tot al blanc

Els mobles blancs gairebé sempre són un encert quan l’habitació és d’algun altre color, en aquest cas, la sobrietat és la protagonista de l’espai: parets d’un gris clar amb tocs de gris fosc, que és un color que aporta calma, jugant amb petits detalls de color vermell per trencar la monotonia.

Habitació juvenil mobles blancs

Pensant en el futur

Els juvenils han de ser adaptats a l’època vital. Però també hem de pensar que els adolescents creixeran i potser l’habitació tindrà una altra funció. Per això els components són modulars, que poden canviar i adaptar-se a noves situacions.

Com el cas de l’Adrià, que demanava un bon espai per a estudiar i fer els deures, necessitava sentir-se còmode i res millor que un escriptori espaiós. Més endavant, si ho necessita, podrà canviar-ho segons les seves prioritats.

Així va quedar la seva nova zona d’estudi exclusiva, i ell, ben content.
habitacions juvenils escriptori