Disseny d’interiors i reformes

Amb el nostre equip de col·laboradors, dissenyem i reformem interiors fent servir els colors i el mobiliari per transmetre les emocions desitjades. Els mobles són els objectes mòbils d’un indret, només cal donar-hi sentit perquè compleixin amb l’estil i la funcionalitat. Els mobles van molt més enllà que una funció decorativa o artística, en el sentit que el mobiliari dóna un estil propi a l’espai que omple, sigui una casa, l’espai públic o la seu d’una institució.

És per això que treballem amb interioristes i arquitectes per aconseguir un disseny dels espais complet i harmònic. Fem realitat les idees i els dissenys de cadascú.

El nostre espai d’interioristes

CREARTE INTERIORS és un estudi d’interiorisme enfocat des d’una perspectiva artística i cultural.

Les seves fundadores, Julieta Cruoglio i Marta Duran, desenvolupen projectes multidisciplinaris amb un fort contingut conceptual, buscant sinèrgies entre les diferents disciplines per a generar propostes innovadores.

 La seva principal missió és crear interiors que garanteixin el benestar de les persones.

Interiorisme residencial

L’arquitectura interior, el disseny sostenible i l’estètica, així com les diferents tècniques de distribució orgànica i el feng shui contribueixen a millorar el benestar de les persones.

Interiorisme comercial

Coneixem la nostra era, de forta competitivitat i ritme frenètic. Fàcilment els negocis queden estancats, necessiten revitalitzar la seva marca mitjançant un projecte integral de branding on tots els elements identificatius siguin coherents.

Aparadorisme i visual merchandising

Els teus aparadors, són la finestra a l’univers de la teva marca.

exemples d’interiorisme

Industrial

També conegut com estil loft, l’interiorisme industrial destaca per donar forma a les cases amb totxos, ciment i acer. Per tant, el mobiliari és retro, vintage i rústic.

Clàssic renovat

Estil clàssic evolucionat amb mobiliari modern, deixant enrere els ambients clàssics. Parets blanques amb mobiliari més fosc o fins i tot espais totalment clars.

Escandinau

Aspecte funcional i minimalista. Creació d’un entorn senzill on es busca la pau i la tranquil·litat amb un ambient que ens fa gaudir de les petites coses de la vida.

Vintage

Un estil vintage o retro, amb mobiliari i espais antics. És la millor manera d’evocar-hi els anys 30 fins als 80.

Navy

Els colors que predominen són el blau i el blanc. Mobiliari amb una tendència decorativa moderna, marinera i elegant.

Chic

El mobiliari de color ens ajuda a aconseguir aquest espai elegant i modern. Moltes vegades el material protagonista és la fusta.