Disseny d'interiors i reformes

Amb el nostre equip de col·laboradors, dissenyem i reformem interiors fent servir els colors i el mobiliari per transmetre les emocions desitjades. Els mobles són els objectes mòbils d’un indret, només cal donar-hi sentit perquè compleixin amb l’estil i la funcionalitat.

Els mobles van molt més enllà que una funció decorativa o artística, en el sentit que el mobiliari dona un estil propi a l’espai que omple, sigui una casa, l’espai públic o la seu d’una institució.
És per això que treballem amb interioristes i arquitectes per aconseguir un disseny dels espais complet i harmònic. Fem realitat les idees i els dissenys de cadascú.

El nostre espai d’interioristes

CREARTE INTERIORS és un estudi d’interiorisme enfocat des d’una perspectiva artística i cultural.

Les seves fundadores, Julieta Cruoglio i Marta Duran, desenvolupen projectes multidisciplinaris amb un fort contingut conceptual, buscant sinergies entre les diferents disciplines per a generar propostes innovadores.

Les seves fundadores, Julieta Cruoglio i Marta Duran, desenvolupen projectes multidisciplinaris amb un fort contingut conceptual, buscant sinergies entre les diferents disciplines per a generar propostes innovadores. La seva principal missió és crear interiors que garanteixin el benestar de les persones.

Interiorisme residencial

L’arquitectura interior, el disseny sostenible i l’estètica, així com les diferents tècniques de distribució orgànica i el fengshui contribueixen a millorar el benestar de les persones.

Interiorisme comercial

Coneixem la nostra era, de forta competitivitat i ritme frenètic. Fàcilment, els negocis queden estancats, necessiten revitalitzar la seva marca mitjançant un projecte integral de brànding on tots els elements identificatius siguin coherents.

Aparadorisme i visual merchandising

Els teus aparadors, són la finestra a l’univers de la teva marca. Revitalitza el teu aparador on tots els elements identificatius siguin coherents.

Interiorisme

Hi ha diverses maneres de decorar cada espai. Per això, a Espai Moble fem les coses més fàcils i us presentem diferents tipus de decoració per a interiors més populars dels que segur us inspiraràs per a la renovació dels vostres espais.

Industrial

També conegut com estil loft, l’interiorisme industrial destaca per donar forma a les cases amb totxos, ciment i acer. Per tant, el mobiliari és retro, vintage i rústic.

Clàssic renovat

Estil clàssic evolucionat amb mobiliari modern, deixant enrere els ambients clàssics. Parets blanques amb mobiliari més fosc o fins i tot espais totalment clars.

Escandinau

Aspecte funcional i minimalista. Creació d’un entorn senzill on es busca la pau i la tranquil·litat amb un ambient que ens fa gaudir de les petites coses de la vida.

Vintage

Un estil vintage o retro, amb mobiliari i espais antics. És la millor manera d’evocar-hi els anys 30 fins als 80.

Navy

Els colors que predominen són el blau i el blanc. Mobiliari amb una tendència decorativa moderna, marinera i elegant.

Chic

El mobiliari de color ens ajuda a aconseguir aquest espai elegant i modern. Moltes vegades el material protagonista és la fusta.

Professionals en solucions d'espais

Som Espai Moble, una empresa especialitzada en solucions d’espais. Des del nostre inici el 1992, ens hem compromès a oferir serveis de qualitat, professionalitat en els projectes i satisfacció als nostres clients. Comprendrem la importància de prendre decisions sobre l’aspecte, els materials, la distribució de l’espai, els accessoris, els racons i els detalls dels teus espais. Aquests factors són els que ens motiven a treballar sempre en tres dimensions, proporcionant el nivell de detall que tu ens demanis.

Contacta amb nosaltres

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Adreça
Av. Cubelles 33-35
Vilanova i la Geltrú
Barcelona
Tel.: 93 815 20 31

Horaris
Dilluns de 17.00 a 20.00h
Dimarts a divendres de 10.00 a 13.30h i de 17.00 a 20.00h 
Dissabte al matí.

T’aconsellem que demanis cita prèvia per telèfon o al formulari de contacte.