Reformes i disseny d’interiors

A Espai Moble, oferim solucions de disseny d’interiors i reformes integrals que transformen espais i creen ambients plens d’harmonia i funcionalitat. Des del disseny conceptual fins a la implementació final, disposem d’un equip de professionals que faran realitat les teves idees.

Serveis de reforma

Entenem que les necessitats dels nostres clients poden variar des de grans reformes integrals fins a petites reparacions diàries. Tant si necessites reparar una aixeta que goteja com si necessites una nova instal·lació, el nostre equip està preparat per ajudar-te.

Pintura

Fusteria

Lampisteria

Paleta

Pladur

Marbre

Alumini

Descobreix una reforma d’Espai Moble

T’ensenyem una de les reformes que hem dut a terme amb el nostre equip de professionals.

Fes córrer les imatges! Et mostrem com vam convertir un local comercial en un habitatge lluminós, modern i funcional.

El nostre espai d’interioristes

CREARTE INTERIORS és un estudi d’interiorisme enfocat des d’una perspectiva artística i cultural.

Les seves fundadores, Julieta Cruoglio i Marta Duran, desenvolupen projectes multidisciplinaris amb un fort contingut conceptual, buscant sinergies entre les diferents disciplines per a generar propostes innovadores.

Les seves fundadores, Julieta Cruoglio i Marta Duran, desenvolupen projectes multidisciplinaris amb un fort contingut conceptual, buscant sinergies entre les diferents disciplines per a generar propostes innovadores. La seva principal missió és crear interiors que garanteixin el benestar de les persones.

Interiorisme residencial

L’arquitectura interior, el disseny sostenible i l’estètica, així com les diferents tècniques de distribució orgànica i el fengshui contribueixen a millorar el benestar de les persones.

Interiorisme comercial

Coneixem la nostra era, de forta competitivitat i ritme frenètic. Fàcilment, els negocis queden estancats, necessiten revitalitzar la seva marca mitjançant un projecte integral de brànding on tots els elements identificatius siguin coherents.

Aparadorisme i visual merchandising

Els teus aparadors, són la finestra a l’univers de la teva marca. Revitalitza el teu aparador on tots els elements identificatius siguin coherents.

Interiorisme

Hi ha diverses maneres de decorar cada espai. Per això, a Espai Moble fem les coses més fàcils i us presentem diferents tipus de decoració per a interiors més populars dels que segur us inspiraràs per a la renovació dels vostres espais.

Industrial

També conegut com estil loft, l’interiorisme industrial destaca per donar forma a les cases amb totxos, ciment i acer. Per tant, el mobiliari és retro, vintage i rústic.

Clàssic renovat

Estil clàssic evolucionat amb mobiliari modern, deixant enrere els ambients clàssics. Parets blanques amb mobiliari més fosc o fins i tot espais totalment clars.

Escandinau

Aspecte funcional i minimalista. Creació d’un entorn senzill on es busca la pau i la tranquil·litat amb un ambient que ens fa gaudir de les petites coses de la vida.

Vintage

Un estil vintage o retro, amb mobiliari i espais antics. És la millor manera d’evocar-hi els anys 30 fins als 80.

Navy

Els colors que predominen són el blau i el blanc. Mobiliari amb una tendència decorativa moderna, marinera i elegant.

Chic

El mobiliari de color ens ajuda a aconseguir aquest espai elegant i modern. Moltes vegades el material protagonista és la fusta.

Professionals en solucions d'espais

Som Espai Moble, una empresa especialitzada en solucions d’espais. Des del nostre inici el 1992, ens hem compromès a oferir serveis de qualitat, professionalitat en els projectes i satisfacció als nostres clients. Comprendrem la importància de prendre decisions sobre l’aspecte, els materials, la distribució de l’espai, els accessoris, els racons i els detalls dels teus espais. Aquests factors són els que ens motiven a treballar sempre en tres dimensions, proporcionant el nivell de detall que tu ens demanis.

Contacta amb nosaltres

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Adreça
Av. Cubelles 33-35
Vilanova i la Geltrú
Barcelona
Tel.: 93 815 20 31

Horaris
Dilluns de 17.00 a 20.00h
Dimarts a divendres de 10.00 a 13.30h i de 17.00 a 20.00h 
Dissabte al matí.

T’aconsellem que demanis cita prèvia per telèfon o al formulari de contacte.