Enfrontar-se a la limitació d’espai a casa nostra un repte, però a Espai Moble veiem aquesta situació com una oportunitat per desplegar la nostra creativitat i expertesa en interiorisme. El secret per transformar espais reduïts en llars càlides, funcionals i visualment més àmplies resideix en l’ús estratègic del mobiliari, la llum i el color. Aquí tens alguns trucs per aconseguir-ho:

Mobiliari multifuncional i a mida

Aposta per peces multifuncionals: els mobles que ofereixen més d’una funció són essencials en espais petits. Pensa en sofàs llit, taules plegables o lliteres amb espai d’emmagatzematge integrat. A Espai Moble, dissenyem mobiliari que s’adapta perfectament a les teves necessitats sense sacrificar estil ni comoditat.

Mobiliari a mida: la millor manera d’aprofitar cada centímetre és amb peces fetes a mida. Des d’armaris encastats fins a estanteries que s’ajusten a espais inusuals, el mobiliari a mida pot transformar racons inutilitzats en útils espais d’emmagatzematge o exposició.

maximitzant espais reduïts

Colors i llum per ampliar l’espai

Colors clars i paleta monocromàtica: els tons clars i les paletes monocromàtiques tendeixen a fer que els espais semblin més amplis i lluminosos. A Espai Moble, t’ajudem a seleccionar la paleta de colors que millor s’adapta al teu estil i a les necessitats del teu espai.

Aprofita la llum natural: maximitzar la llum natural pot fer meravelles en un espai petit. Utilitzar cortines lleugeres i emplaçaments estratègics de miralls per reflectir la llum pot fer que l’habitació sembli més gran i acollidora.

Ampliar l'espai de casa teva

Estratègies de disposició i decoració

Disposició intel·ligent: la manera com es distribueix el mobiliari pot influir significativament en la percepció de l’espai. Si ens centrem a crear una disposició que promogui la fluïdesa i eviti l’aglomeració, permetrem que l’espai respiri.

Decoració vertical: utilitzar les parets per a emmagatzematge vertical o decoració ajuda a mantenir el desordre a ratlla i dirigirem l’ull cap amunt, creant una sensació d’altura. Les estanteries flotants, els penjadors de parets i les plantes en alçada són algunes de les nostres recomanacions.

A Espai Moble, creiem que els petits espais ofereixen grans oportunitats per a la creativitat i la personalització. Amb els nostres serveis d’interiorisme i reformes, et proporcionem les eines i la inspiració necessàries per transformar el teu espai reduït en una llar àmplia, funcional i plena d’estil. Contacta amb nosaltres per descobrir com podem fer realitat la teva visió.