Setembre és sinònim de canvis. Potser és el moment perfecte per a abordar aquell projecte de decoració que fa temps et ronda el cap o renovar i reorganitzar alguns dels espais de la teva llar.

Cada dia són més els que estudien i treballen des de casa, que evidentment necessiten un lloc on sentir-se còmodes i refugiats del món exterior per a ser productius. Però, evidentment, aquests no són els únics als qui els pot resultar útil dedicar un espai de casa seva exclusivament al rendiment i la creativitat.

Estudis i llibreries

Quan fem referència als espais de treball, parlem de llocs essencials per a qualsevol llar, ja que són el focus on fer volar la ment i ser productius, siguin quines siguin les nostres activitats habituals. Cal observar tots els components fins al detall, fer una anàlisi prèvia de la lluminositat, la possible redistribució, l’adaptació dels mòduls, l’espai disponible per a emmagatzemar, etc.

Juntament amb les composicions juvenils, els estudis i llibreries són especialitats d’Espai Moble des de l’inici. Busquem solucions còmodes i originals que s’adaptin a les necessitats dels nostres clients, de manera personalitzada i amb molta cura.

A continuació, et donem algunes idees que fàcilment podrien encaixar a les teves necessitats:

Estudi i llibreria - Espai Moble
Estudi i llibreria - Espai Moble
Estudi i llibreria - Espai Moble
Estudi i llibreria - Espai Moble

Armaris

Tenir els espais organitzats porta harmonia, tant a la teva llar com a la teva vida personal. Un armari pot acompanyar-te tota la vida i, per això, a Espai Moble fem possible que evolucioni segons les necessitats de cada moment. Fem ús dels accessoris interiors i les diverses versions dels acabats (portes, tiradors i més) perquè cap espai ni estil quedi exclòs.

Seguidament, podràs veure alguns exemples d’armaris i com s’adapten a l’espai, independentment dels metres i les formes a les quals s’integren:

Estudi i llibreria - Espai Moble
Estudi i llibreria - Espai Moble
Estudi i llibreria - Espai Moble

Si necessites assessorament, posa’t en contacte amb el nostre equip i t’ajudarem a redecorar l’espai que desitgis perquè resulti en el millor lloc on concentrar-te i fer volar la imaginació.