A casa hi passem moltes hores i és important que sigui un espai que mantingui les mateixes sensacions i la mateixa energia que nosaltres mateixos destil·lem. Tot just entrem a la primavera i és evident que tenim ganes de deixar enrere les tonalitats apagades i els teixits gruixuts, deixant pas als colors vius i renovant l’ambient.

Dissenys orgànics

Per a conectar directament amb la terra i els nostres orígens. Veurem mobles de tots tipus caracteritzats per línies irregulars i geometria orgànica. L’estètica s’inspira en la natura per a transformar cada lloc en un espai més acollidor.

Minimalisme Clàssic

La fusta clara guanyarà protagonisme, no només al terra sinó també en miralls, figures, mobles de tamany reduit… Aquesta tendència ve acompanyada de fibres naturals, tonalitats neutres i peces artesanals, que poden transmetre moltes emocions i, a més, es relacionen de manera evident amb la corrent d’arquitectura i decoració sostenible.

Catifes

Les catifes sempre són una bona opció, ens permeten canviar el terra sense haver de dur a terme cap tipus reforma integral. En línia amb el minimalisme i la sostenibilitat que hem comentat, aquesta temporada seran tendència les alfombres fetes amb fibres naturals, en les quals també s’hi integren les que insinuen formes geomètriques.

Gama àmplia de colors

Blau a tutti pleni

El “superblue” és un color modern i audaç. És una tonalitat que permet combinacions amb altres tonalitats de blau, creant un ambient ple d’energia.

Mandarina

Els taronges i els grocs aporten frescor i sensació d’energia. Són tonalitats ideals a l’hora d’homenatjar la llibertat i la vitalitat, molt presents durant la primavera i l’estiu.

Tons neutres

El blanc, el beix i el gris desprenen elegància i tranquil·litat. Permeten jugar amb textures a l’hora que ressalten altres colors perquè aquests guanyin protagonisme. Són tonalitats que funcionen a la perfecció en espais minimalistes.

Cítrics

Les tonalitats que s’acosten al neó, però que conserven suavitat, brinden brillantor i aporten il·luminació. Fins i tot es poden combinar entre ells o amb tonalitats oposades, amb color crema o, fins i tot, blanc, per exemple. S’integraran en funció del que es busqui transmetre.

Combinacions terroses

Tot i que no estem acostumats a l’ús de tonalitats marrons quan s’acosta el bon temps, aquest any es trenquen els esquemes. Es genera un ambient ple de tranquil·litat i són colors que, combinant-los bé, poden funcionar durant tot l’any.

Renova’t amb Espai Moble

Si necessites ajuda sempre pots posar-te en contacte amb nosaltres per a assessorament. Junts podem redecorar la teva llar i treure’n el màxim profit!