Espai Moble 30 anys

Avui, dimecres 23 de març fa justament 30 anys que vam obrir per primera vegada les nostres portes a Espai Moble. Des d’aleshores continuem mantenint la nostra filosofia de treballar:

  • Recerca de solucions imaginatives per moblar qualsevol espai.
  • Visió pas a pas de les nostres composicions.
  • Atenció personalitzada per a cada client.

I molta passió i il·lusió en cada un dels dissenys d’interiors.

Al llarg d’aquest període hem viscut diferents trasllats de composicions d’una llar a un altre adaptant-les als nous espais, hem rebut la confiança dels fills de clients per dissenyar les seves estances, nous clients que han apostat per remodelar l’estil de les habitacions dels seus fills i han acabat amb el disseny d’interior de la resta d’espais. Milers de cases de les quals ens sentim orgullosos d’haver portat els millors dissenys i estils adaptats a cada personalitat.

Tots aquests anys ens ha permès veure la il·lusió en els ulls dels més petits amb les seves primeres habitacions, dels adolescents amb habitacions que els permeten sentir-se ells mateixos, crear racons per a desconnectar del dia a dia i la felicitat de tota una família sentint-se a gust a casa seva.

Hem crescut i hem après en tots els aspectes relacionats amb el mobiliari i l’interiorisme. Recordem les primeres passes que vam dur a terme des del principi, la gran aportació dels dibuixos en 3D per presentar els projectes d’interiorisme i les composicions de mobiliari, simulacions realistes en color (tant de parets com la resta d’elements) per visualitzar com quedarà el mobiliari un cop muntat, i continuem evolucionant i amb moltes més ganes que mai.

Perquè sabem de la importància de sentir-se acompanyat en el procés de creació d’una llar on sentir-se còmode, i de l’ajuda que proporciona l’assessorament en els usos dels espais i la versatilitat del mobiliari en les diferents etapes de creixement.

Aquest camí l’hem pogut fer gràcies a tots els que ens heu acompanyat i confiat en nosaltres al llarg d’aquests 30 anys.