Arriba la primavera i amb ella una nova decoració refrescant. Ja podem guardar les mantes gruixudes de sofà que tantes tardes de pel·lícules ens han acompanyat i substituir-les per unes de suaus i fines. O la roba de llit que ens permetrà donar-li una nova imatge primaveral a l’habitació amb llençols plens de colors.

I els mobles? No estarem cada estació de l’any canviant-los com els complements de la llar, però si podem decorar la casa per donar-li més lluminositat i alegria. D’aquesta manera, podem ambientar les estances segons l’època de l’any. Aquí et donem algunes idees senzilles, però eficaces, per fer una transformació a la decoració de casa.

La il·luminació natural, la clau de l’espai

La llum natural t’ajudarà a veure la casa amb una nova perspectiva. Deixa que entri la llum, la veuràs més especiosa i li donarà un toc refrescant. Ara bé, si tens poc espai, t’aconsellem fer ús de taules extensibles, és la millor manera d’estalviar espai i la solució funcional per quan tinguis convidats a casa.

A més, si són de vidre, deixaran passar la llum a través i visualment semblarà que no ocupa espai. I si l’esculls blanca o platejada farà la sensació que l’estança és més gran i fàcil d’adaptar a qualsevol estació de l’any.

Decoració de primavera per menjador amb lluminositat

Les flors, el toc multicolor

Sense flors la primavera no té sentit, per això han d’estar presents a la decoració de casa teva. No et preocupis si pateixes d’al·lèrgies, que n’hi ha d’artificials però ben reals. Ambdues quedaran la mar de boniques i aportaran aquest toc d’alegria primaveral.

Pots col·locar-les en estanteries aprofitant l’espai vertical o com a centre de taula que faran molt de goig. També pots optar per plantes de fulles grans, que penjades donen un disseny refrescant.

Decoració de primavera amb alegria

Els miralls, el reflex de la teva llar

Els miralls són els millors aliats per aconseguir més il·luminació, ja que reflecteixen la llum per tot l’espai. Escull-los d’una mida gran per espais petits i amb poca llum com, per exemple, el rebedor.

Utilitza’ls sense marc, d’aquesta manera mai et cansaràs d’ell i passarà desapercebut! Respecte al moble de l’entrada amb un petit gerro mantindràs la coherència i la decoració primaveral per tota la llar.

decoració primavera per rebedor amb més lluminositat

Si necessites qualsevol altre consell, pots posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te a redecorar la teva llar.