La primavera és explosió de colors, olors, llum… fes que la teva casa deixi l’hivern enrere i posa-li frescor! A continuació et donem algunes idees per aconseguir-ho de manera fàcil, ràpida i sense sortir de casa.

1- Colors

La primavera és tot un estat de colors. Juga amb ells i combina la versió més explosiva. El verd o el groc són un bon aliat.

2- Plantes

Decora la casa amb plantes, vida. Donem-li color amb flors que et regalaran frescor i olor de manera natural.

3- Refresca el sofà amb una funda lleugera.

Ja sigui amb colors clars o una funda tipus lli o cotó que donen la sensació de bon temps. També pots renovar les fundes dels coixins per unes amb flors o colors de temporada, i posar a hivernar les mantes. Ara és el moment de plaids lleugers i mantes fresques.

4- Fes el canvi de roba al llit

Deixem enrere el nòrdic d’hivern i els llençols de franel·la i podem utilitzar un plaid o una manta d’entretemps.

5- Fes el canvi d’armari

És moment d’obrir l’armari i fer el canvi de temporada. Guardem tots els jerseis i roba d’hivern per treure les bruses i tota aquella roba que ens posem d’ara fins l’estiu.

6- Porta la primavera també al bany

Amb quatre detalls semblarà un altre. Decora’l amb un bouquet de flors o plantes com per exemple l’eucaliptus que perfuma molt i dóna sensació de màxima frescor.

7- Posa color a la cuina

Si tens estanteries potser és el moment de plantar julivert o alfàbrega. O simplement pots donar-li vitalitat amb els draps de cuina de colors. La fruita de temporada ens ajudarà a donar els colors que hi falten. Podem utilitzar un centre maco per posar-hi tota la fruita al mig de la taula.

8- Pinta un moble

Recupera una peça que tinguis a casa i dóna-li una capa de pintura. Tria colors vius i atrevits. La primavera et permet jugar!