És el moment de deixar enrere els colors foscos, els teixits gruixuts i fer el canvi d’hivern a primavera-estiu. A continuació us deixem un llistat de les tendències que es porten aquest 2018 pel que fa a la decoració de la llar. Ja us avancem que fent quatre canvis, passem de tenir una casa amb un ambient hivernal a una casa estiuenca.

  1. Plantes. Deix entrar la naturalesa a casa teva. Si a la primavera hi ha una cosa que destaca per damunt de tot és l’ambient, els colors i la llum que desprèn la natura. Per tant, posa plantes i flors a cada racó de casa.
  2. Estil i harmonia amb pedres decoratives, fibres naturals, porcellana i fustes clares. La idea és posar un estil de vida eco, senzill i lliure d’estrès. Deixem enrere els colors foscos i deixem entrar tots aquells materials i colors que s’assemblen a la naturalesa.
  3. Colors roses i verds. Són l’excel·lència d’aquesta primavera. Fer una combinació d’elements a casa amb aquests dos colors, de ben segur que li donaràs un aire primaveral. Coixins, fundes, plantes…
  4. Posar ordre. És el moment de llençar tot allò que has acumulat durant aquest hivern. Perd unes hores i al final de la sessió ho agrairàs.

Finalment si poses en pràctica tots aquests consells casa teva passarà a ser un lloc agradable i amb un toc primaverenc i estival.

Si necessites ajuda a Espai Moble som experts en canvis, estils i decoració. T’ajudem encantats.