Quan diuen que cada casa és un món, és veritablement cert. Avui us parlem dels armaris, a priori sembla un tema fàcil però ja us avancem que no ho és.

Tenint en compte que un armari és molt més que un espai d’emmagatzematge, hem de saber triar quin és l’ideal per a nosaltres. Cal saber primer de tot quina és la funció que ha d’acomplir: emmagatzematge, contenidor de roba diària o tot a la vegada…

Si cada habitació és diferent, l’armari que hi posarem també ho és. És per això, que l’armari que triïs s’haurà d’ajustar a les teves necessitats i als requeriments d’espai de l’habitació. Si tens una habitació amb poc espai podem ajustar-lo o posar-hi un armari raconer per agafar el màxim d’espai.

Podem reconvertir el teu armari en vestidor. Una opció que poques vegades es valora, però que és viable en la majoria de projectes d’habitacions de matrimoni. Fer canvis sempre és bo, per això si estàs cansat de la teva habitació i vols donar-li un toc diferent, no dubtis en demanar-nos consell i t’ajudarem a fer realitat el teu somni.

A Espai Moble no hi espai ni estil que es resisteixi als nostres armaris totalment personalitzats!

Tipus d’armaris

 

Armaris amb portes batents

Armaris amb portes correderes

Vestidors

Armaris raconers

Armaris amb portes plegables