A Espai Moble, fa 25 anys que ens dediquem a la composició d’habitacions juvenils. Hem creat dissenys de totes les maneres, per espais grans i espais petits, diferents projectes que fins al moment ens han fet sentir orgullosos de com han quedat. Ha sigut una continua especialització i disseny en 3D que ens han fet créixer dia a dia.

Que tinguis la composició que encaixi amb casa teva i amb l’ús que li vols donar és el nostre màxim objectiu. No obstant això, no és fàcil pensar i tenir en ment com voldries l’habitació dels teus fills, requereix pensar molt bé què és el que es vol.

5 coses a pensar quan es fa una habitació juvenil

  1. Com és el nen/a? Sembla una pregunta fàcil de respondre però a vegades ens trobem en casos que l’habitació que ens demanen no té res a veure en com és la persona que hi haurà de passar més hores. Hem de fer l’esforç de posar-nos a la pell del nostre fill i fer o crear una habitació que sigui del seu gust.
  2. Edat del nen. No és el mateix un adolescent que un nen de 5 anys. Les composicions i els usos de les habitacions són totalment diferents malgrat que poden evolucionar.
  3. Espai disponible. Segons l’espai que tingui l’habitació, es podrà dissenyar d’una manera o una altre. És important sempre fer composicions per maximitzar l’espai. En el cas d’habitacions petites, el disseny dels mobles serà molt diferent.
  4. Futur. A l’hora de muntar l’habitació i posar els mobles corresponents, és una bona idea pensar en el futur. Sobretot pel tipus de mobles que s’hi volen posar. Si l’habitació és prou gran tenim més marge d’evolució, però si es tracta d’una habitació petita, l’espai és de bon aprofitar.
  5. Integració en l’espai. Sempre que es posa una composició nova en una casa, s’ha de valorar si realment queda ben integrat amb les altres zones de l’habitatge. Hem de tenir sempre present l’harmonia en cada racó de la casa mirant-nos el global de la vivenda.

Aquests consells no els has de seguir tot sol, a Espai Moble t’aconsellem i t’ajudem en tot el que necessitis. Els projectes són fets a mida, cada persona i cada casa són diferents.

 

Espai Moble