El passat dissabte 25 de març, a Espai Moble vam celebrar 25 anys des del primer dia que va obrir portes. 25 anys que ens han servit per fer projectes a mida, estudis, dissenys en 3D, habitacions juvenils i molt més.

Com no podia ser d’una altra manera, haviem de fer una festa digna de 25 anys. Durant el matí del dissabte, els nostres clients, proveïdors, col·laboradors, veïns, amics i família estaven convidats a passar una agradable estona a la botiga i compartir amb tot l’equip d’EM un pica-pica i un refrigeri. I per últim, no podia faltar el cava i el pastís amb espelmes.

Vam bufar les espelmes i vam demanar, encara que els desitjos no es puguin dir, que en siguin molts més i si és possible amb nous projectes engrescadors al costat dels nostres clients.

A continuació us deixem les fotos que al llarg del matí vam anar fent. Gràcies a tots!