Presentem un nou concepte de dormitori: Nook. En essència és una estructura de llit on es poden afegir tot tipus de complements. La realitat és una nova manera de plantejar el dormitori on els accessoris són protagonistes.

Amb aquesta composició facilitem al màxim l’entrada d’accessoris a un espai on deixa de ser només per dormir. Passem del llit de sempre a una zona que pot ser utilitzada per estudiar, penjar-hi una estanteria, calaixos, incloure un mòdul per la televisió, reservar un matalàs per quan tens convidats… T’ho podem dissenyar a la teva manera, com més et convingui i més profit li puguis treure.

L’estructura és metàl·lica i reforçada. Els capçals poden ser dissenyats segons el gust de cada persona (elàstics, tous, amb tapissos…) També es poden afegir tot tipus de complements per fer d’aquest espai/dormitori un lloc personalitzat i singular.

A continuació et mostrem algunes composicions:

Segur que t’agrada.

 

 

RESERVA LA TEVA VISITA

[contact-form-7 id=”2818″]

ADREÇA

Av. Cubelles 33-35
Vilanova i la Geltrú
Barcelona
Tel 93 815 20 31

HORARIS

 • Dilluns:
  • tardes de 16:30h a 20.00h
 • Dimarts a Divendres:
  • matins de 10:00 h a 13:30 h
  • tardes de 16:30 h a 20.00h
 • Dissabtes:
  • matins de 10:00 h a 13:30 h