Una reforma al Born no és una reforma qualsevol. Un barri de disseny d’una ciutat de disseny com és Barcelona, es mereix una reforma amb estil. Amb elements sorpresa. L’encàrrec ens va arribar per iniciar el projecte de zero, des de la concepció dels espais i el projecte fins a l’execució de l’obra. El mobiliari també en formava part.

L’element principal del projecte sens dubte es centra en un cubicle que no formava part de l’estructura original que havia d’acollir el bany principal. A partir d’aquí, ha servit de suport per fer un altell que permet aprofitar al màxim l’oportunitat dels sostres alts.

La tarima flotant segueix l’harmonia de les bigues restaurades i el toc de modernitat es maximitza a la cuina, amb la combinació de mobiliari i electrodomèstics integrats.

Tot plegat per construir un espai on viure d’acord amb les persones que l’integren, el barri i l’entorn.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fespaimoblevilanova%2Fvideos%2F10153480273236875%2F&show_text=0&width=720" width="720" height="405" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Espai Moble Interiorisme és la versió integral de la nostra manera de treballar. Des de la conceptualització de l’ús dels espais pensant en una acurada experiència de l’usuari, passant per l’ús de 3D per l’elaboració del projecte i acabant amb l’execució amb la coordinació de tots els professionals que intervenen.