L’aventura de ser pares es mereix començar d’una manera salvatge a Noari Kids, una botiga del barri de poblenou a Barcelona especialitzada amb productes relacionats amb l’embaràs, el part i post-part, la criança i entreteniments dels primers anys de les criatures.

En aquesta ocasió, Espai Moble ens vam fer càrrec de tot el projecte, des de la concepció i disseny d’interiors fins a l’execució passant pel mobiliari.

L’objectiu era proporcionar una experiència vivencial relacionada amb l’aventura de ser pares. Per això, les tarimes de fusta seleccionades i els elements per reconnectar amb la natura, que és el que es viu en aquestes etapes. Així mateix i pensant en els usuaris petits i grans, es van disposar diferents nivells d’exposició a la botiga, que a més permeten ensenyar els productes des de diferents angles per tal de valorar-ne les qualitats.

 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fespaimoblevilanova%2Fvideos%2F10153441955246875%2F&show_text=0&width=720" width="720" height="405" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Espai Moble Interiorisme és la versió integral de la nostra manera de treballar. Des de la conceptualització de l’ús dels espai pensant en una acurada experiència de l’usuari, passant per l’ús de 3D per l’elaboració del projecte i acabant amb l’execució amb la coordinació de tots els professionals que intervenen.