Així és com treballem. I ho expliquem a partir de la composició juvenil que fa uns dies que presideix el nostre aparador.

És la caseta dels somnis de qualsevol nen i nena. A més, per ser modular i treballar en diferents nivells, la podem encabir en gairebé qualsevol espai. Una habitació es converteix en una sala de jocs, en un castell de princeses que es fan amigues de dracs ferotges o en un refugi de superheroi que ens protegeix dels dolents.

 

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/ca_ES/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-video" data-allowfullscreen="1" data-href="https://www.facebook.com/espaimoblevilanova/videos/10153300050121875/"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/espaimoblevilanova/videos/10153300050121875/"><a href="https://www.facebook.com/espaimoblevilanova/videos/10153300050121875/">A Espai Moble estrenem nova exposició!</a><p>Amb l'excusa de l'exposició juvenil que tenim des de fa uns dies a l'aparador, t'ensenyem com treballem.</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/espaimoblevilanova/">Espai Moble</a> on divendres, 11 / març / 2016</blockquote></div></div>

Et confessem que la vam muntar en un matí perquè és la manera com fem les coses. Ho portem tot dibuixat i mil·limetrat. Per tant, no és bufar i fer ampolles perquè les nostres composicions no són senzilles, però sí que anem molt per feina.

Al vídeo, a més, hi veuràs la botiga i la nostra manera que tenim d’atendre a tothom. Ens agrada asseure’ns, esbrinar allò que et fa il·lusió i necessites i aconseguir definir i muntar l’espai a casa teva. Amb uns quants dibuixos previs per verificar que realment t’hi sents còmode. I ja està.