A Espai Moble ens distingim per fer dormitoris juvenils i estudis de tota mena. Ho hem fet des dels inicis i en coneixem tots els secrets, totes les necessitats i fins i tot en podem predir l’evolució. Però la cosa no s’acaba aquí…

Utilitza’ns per al disseny de casa teva!

Coneixem el que t’agrada, els materials i els fabricants que més s’ajusten al teu estil. Per tant, pensa amb nosaltres quan necessitis renovar els mobles del teu saló, o el menjador. Et podrem aconsellar quin teixit del sofà és el que s’adapta més al teu estil de vida. Podrem combinar-ho amb els colors de les habitacions, i et reconamarem els mobles segons l’ús que n’hagis de fer. A més, si t’has de traslladar o la família evoluciona, sabem com adaptar-nos als canvis aprofitant la base de disseny de mobiliari que hem creat.

Si podem fer meravelles amb les habitacions dels teus fills, imagina’t què podem fer amb la teva!

És el moment de tenir el teu propi vestidor (sí és possible i no, no sempre depèn de tenir espais exageradament amplis). Podrem mantenir la línea que t’has marcat amb els mobles a la resta de les estances, o encara millor, si no la tens, la podrem definir i fer-la encaixar amb tots aquests accessoris d’Ikea que anem acumulant.

Però la cosa no s’acaba aquí. Imagina que el disseny que sempre havies desitjat s’escampa per tota la casa i pobla els racons que tenies mig oblidats: rebedors, zones de pas, passadissos… Fes participar aquests espais del projecte que tens de vivenda amb disseny i mobles pensats per fer-ho més còmode. I deixa’ns a nosaltres que t’ho dibuixem en 3D per convènce’t!