Sabem que és molt difícil fer-te una idea del que necessites per moblar casa teva. Les idees sovint apareixen de forma caòtica i no sabem com concretar-les, ni explicar clarament el que necessitem.

Per això va tan bé tenir a l’abast un catàleg d’inspiració com pot ser el d’Ikea. Et proporcionarà idees d’estils, de colors i combinacions. Et farà sentir efímerament feliç. Per això t’adjuntem l’enllaç perquè hi puguis accedir. L’únic que has de fer és clicar sobre la imatge.

T’hem obert les portes a la inspiració, ara deixa’ns entrar a nosaltres

Deixa’ns entrar a casa teva i prendrem mides, trobarem la solució per sortejar aquella columna que ha aparegut misteriosament a la paret (sí, la columna que no havies vist fins ara que vols posar-hi un moble).

T’enviarem un projecte molt i molt real amb colors i 3D perquè vegis com quedarà. Et convidarem a cafè (no cal que ens portis la targeta Ikea Family) mentre t’ajudem a triar els colors i les textures.

I finalment, el Claudi o el Julio et vindran a colocar els mobles a casa ben equipats (la seva caixa d’eines és un espectacle), on encaixaran perfectament i s’asseguraran que, quan marxin, no quedi ni un cartró ni un plàstic per recollir.

Si et queda algun dubte, posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com treballem amb detall. I et prometem que no t’obligarem subliminalment a menjar-te un plat de mandonguilles sueques. Com a molt et recomanarem les mandonguilles amb sèpia del Giraldillo (un bar mític de Vilanova que tenim tombant el carrer).

RESERVA LA TEVA VISITA

[contact-form-7 id=”2818″]

ADREÇA

Av. Cubelles 33-35
Vilanova i la Geltrú
Barcelona
Tel 93 815 20 31

HORARIS

 • Dilluns:
  • tardes de 16:30h a 20.00h
 • Dimarts a Divendres:
  • matins de 10:00 h a 13:30 h
  • tardes de 16:30 h a 20.00h
 • Dissabtes:
  • matins de 10:00 h a 13:30 h