Des dels inicis, a Espai Moble ens hem distingit per fer ús de la tecnologia en els nostres processos. Ens enorgullim de presentar els projectes sempre en 3D per tal que te’n puguis fer una idea molt exacta del resultat final. Ara, a més, els projectes són en color.

ARA ELS PROJECTES SÓN TAN REALS QUE ET COSTARÀ CREURE QUE ÉS NOMÉS UN DIBUIX!

Encara que sembli impossible, hem pogut perfeccionar la tècnica: podem presentar els projectes de qualsevol espai en 3D , des de diferents perspectives i a més, veuràs tot el procés i els mòduls que l’integren. No només això, podem fer una simulació de colors a l’instant. Una vegada te’l presentem a la botiga, podem fer canvis en temps real que t’ajudaran a comparar versions i decidir-te per la que més et convé.

Incloem en l’estudi els mobles que ja tens a l’espai on et fem el projecte, fins i tot els terres, per tant podem veure si la composició i sobretot els colors són els adequats. Aquest ús de la tecnologia no només serveix perquè tinguis una visió exacta de la composició dels mobles, sinó que redueix al mínim els errors mètrics que es puguin ocasionar.

Les habitacions dobles amb reptes d’Espai són la nostra especialitat! Sempre incloem elements decoratius a les habitacions per ajudar a fer-ne un efecte real.

No et quedaran dubtes de si els espais d’estudi són suficients. Incloem simulacions de treball amb ordinadors i cadires per comprovar-ho.

Cada projecte té diverses fases, des del dibuix linial amb les mides exactes que enviem al fabricant, fins la renderització on s’observa amb precisió el resultat final de la disposició dels mobles amb tota mena de detalls: textures, colors i ben aviat fins i tot animació!