A Espai Moble no només som distribuïdors de les millors marques de mobiliari juvenil, sinó que hem desenvolupat una línia pròpia bàsica per les solucions a mida.

PODEM FER HABITACIONS PELS TEUS FILLS AMB ELS ULLS TENCATS! I EN 3D!

Encara que sembli impossible, fruit de la nostra experiència de 23 anys, sabem quines són les necessitats de cada nen i nena perquè n’hem vist de tots colors. Per això ens hem decidit a presentar la línia bàsica que es distingeix per reformular el dormitori juvenil. Oferim solucions estàndards amb una gamma bàsica de colors i elements modulars que s’adapten a tots els espais. Una línia que redueix la despesa en els juvenils pel fet d’haver dissenyat les composicions amb tots els elements estàndards sense impacte en la qualitat i el disseny. Sempre dissenyem i presentem els projectes en 3D i en colors, per tal que et puguis fer una idea exacta de la composició de l’espai. Quan et presentem la proposta, en temps real podràs veure quins colors són els més apropiats per als mobles de l’habitació.

Les habitacions dobles amb reptes d’Espai són la nostra especialitat! Trobarem la manera de conservar l’espai de cadascú i a més guardarem una racó per la zona d’estudi.
La nostra línia bàsica de juvenils té una línia bàsica de colors. Però en podràs fer combinacions infinites fins que trobis la que més t’agrada!
L’avantatge de conèixer molt bé les necessitats reals dels teus fills, fa que tinguem solucions gairebé per tot. Podem dissenyar unes escales que amaguin els seus tresors!
Mantenir la línia és important. I també trencar-la de tant en tant per fer la vida més divertida. Per això podem combinar estils sense canviar de fabricant. Ho tenim tot previst perquè fa 23 anys que ens hi dediquem!