L’Enric i l’Andreu, l’ànima d’Espai Moble, de visita a casa d’un dels nostres proveïdors, La Grama.

Avui, dilluns 23 de març fa justament 23 anys que vam obrir Espai Moble. Des d’aleshores no hem canviat gens en la nostra filosofia de treballar: atenció personalitzada al client, recerca de solucions imaginatives per moblar els espais, visió evolutiva de les nostres composicions.

23 anys donen per molt. Per veure com han crecut els fills dels nostres primers clients i que ara també confien en nosaltres per dissenyar l’interiorisme de casa seva.

Hem viscut trasllats de tota mena, de famílies que volien mantenir les composicions tal i com les havíem dissenyades però a les seves noves cases. Ho hem adaptat als nous espais i hem aprofitat per fer evolucionar el mobiliari amb nous mòduls completament adaptats. A vegades amb el mateix estil, d’altres amb estils trencadors, tot depenent de l’aire que hem decidit que havia de tenir.

També hem estat en grans projectes d’interiorisme, definint espais i mobiliari per cases senceres. Hem creat de nou, però també redissenyat segons la situació vital de cadascú.

L’Enric i l’Andreu, l’ànima d’Espai Moble, de visita a casa d’un dels nostres proveïdors, La Grama.

Això ens ha permès aprendre que hem d’anar sempre un pas per endavant en tots els aspectes que fan referència al mobiliari i a l’interiorisme:

  • Vam ser els primers a incorporar els dibuixos en 3D per presentar els projectes d’interiorisme i de composicions de mobiliari, ara a més ja ho podem fer en color.
  • Hem après que les nostres propostes sempre han de tenir una porta oberta a l’evolució. Mai se sap quan un estudi s’ha de convertir en un dormitori, i a l’inversa. O en un espai polivalent, o en totalment el contrari 😉

Hem crescut molt, ens hem hagut d’empetitir, però encara hi som amb més ganes que mai. Perquè entenem com és d’important que t’acompanyin en el procés de crear una llar, que t’assessorin sobre els usos que se’n fan dels espais i com es poden modular a mesura que es va creixent. I ho sabem fer molt bé gràcies a tots els que ens heu acompanyat i heu confiat amb nosaltres aquests magnífics 23 anys.