A Espai Moble estem en la recerca constant de tendències d’interiorisme perquè ens puguem sentir còmodes als espais quotidians. Per això, seguint amb la nostra filosofia de procurar crear espai sque s’adaptin a les necessitats,  hem fet el pas d’habilitar aquest espai virtual per créixer de forma modular i amb criteri.

Solucions per mobles i reptes d’espai

Volem ensenyar-te de tot el que som capaços, no només pel que fa al catàleg dels nostres mobiliaris i de les marques amb qui treballem, sinó també de les nostres solucions a reptes d’espais siguin domèstics o siguin d’àmbit laboral.

Interiorisme reposat

Aquí recollirem una manera de veure l’interiorisme fora del que és habitual. A Espai Moble personalitzem i pensem amb detall cada peça que surt de casa nostra, perquè sabem que un bon espai on viure és l’essència del benestar. Procurem que sempre la millor opció sobre un moble o un projecte d’interiorisme sigui la que finalment entri a casa teva, sense cap mena de dubte i ens adaptem al teu ritme.

Ara et convidem a fer una visita per la web, que ha de créixer i modelar-se a mesura que ens fem més grans. I també t’animem que repassis les nostres xarxes socials on som presents, en especial Facebook, on trobaràs el dia a dia d’Espai Moble i Pinterest, que recull el catàleg de les nostres novetats.