Disseny d’interiors i reformes

Amb el nostre equip de col·laboradors, dissenyem i reformem interiors fent servir els colors i el mobiliari per transmetre les emocions desitjades. Els mobles són els objectes mòbils d’un indret, només cal donar-hi sentit perquè compleixin amb l’estil i la funcionalitat. Els mobles van molt més enllà que una funció decorativa o artística, en el sentit que el mobiliari dóna un estil propi a l’espai que omple, sigui una casa, l’espai públic o la seu d’una institució.

És per això que treballem amb interioristes i arquitectes per aconseguir un disseny dels espais complet i harmònic. Fem realitat les idees i els dissenys de cadascú.

El nostre espai d’interioristes

CREARTE INTERIORS és un estudi d’interiorisme enfocat des d’una perspectiva artística i cultural.

Les seves fundadores, Julieta Cruoglio i Marta Duran, desenvolupen projectes multidisciplinaris amb un fort contingut conceptual, buscant sinèrgies entre les diferents disciplines per a generar propostes innovadores.

La seva principal missió és crear interiors que garanteixin el benestar de les persones.

 

Serveis de Crearte Interiors

Projecte d’interiors per a habitatges particular: distribució orgànica, solucions funcionals, assessorament tècnic i estètic i acompanyament integral al llarg de tot el procés de disseny, reforma i estilisme.

Projecte de decoració en el qual es defineix el mobiliari, acabats, teixits, colors, llums decoratives i accessoris, elements que transmeten la personalitat dels seus propietaris i aporten caràcter al seus habitatges. Rescatant l’estil original dels espais i aportant una atmosfera indicada per a cada ambient.

Projectes en modalitat claus en ma, per a que els nostres clientes, ja siguin per a habitatges particulars, segones residències o de local comercial, visquin el procés de reforma sense preocupacions. Inclou la tramitació de documentació i permisos, la coordinació dels equips i els processos seguint un pla de treball i una calendarització estricta, fins l’entrega final de l’obra.

exemples d’interiorisme

Industrial

També conegut com estil loft, l’interiorisme industrial destaca per donar forma a les cases amb totxos, ciment i acer. Per tant, el mobiliari és retro, vintage i rústic.

Clàssic renovat

Estil clàssic evolucionat amb mobiliari modern, deixant enrere els ambients clàssics. Parets blanques amb mobiliari més fosc o fins i tot espais totalment clars.

Escandinau

Aspecte funcional i minimalista. Creació d’un entorn senzill on es busca la pau i la tranquil·litat amb un ambient que ens fa gaudir de les petites coses de la vida.

Vintage

Un estil vintage o retro, amb mobiliari i espais antics. És la millor manera d’evocar-hi els anys 30 fins als 80.

Navy

Els colors que predominen són el blau i el blanc. Mobiliari amb una tendència decorativa moderna, marinera i elegant.

Chic

El mobiliari de color ens ajuda a aconseguir aquest espai elegant i modern. Moltes vegades el material protagonista és la fusta.